Financiering van uw bedrijfshal?

BOTEC: ook voor financieringsmogelijkheden


Ervaren

Meer dan 175 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Financiering

Investeren in het juiste vastgoed is een goede belegging. BOTEC realiseert bedrijfshuisvesting die toekomstbestendig en waardevast is.

Werken met BOTEC betekent dat u advies krijgt over de beste en meest waardevaste bouwmethode. BOTEC-vastgoed heeft zich daardoor in de afgelopen jaren bewezen als interessant beleggingsobject.

Mogelijkheden
BOTEC biedt u als opdrachtgevers diverse financieringsmogelijkheden. Natuurlijk kunt u aankloppen bij uw bank of eigen (bedrijfs)vermogen inzetten voor de financiering van uw bedrijfsruimte. Daarmee wordt uw vastgoed een interessant beleggingsobject op langere termijn. Werkt uw bank niet mee? Of wilt u om welke reden dan ook niet investeren in vastgoed?

Huren
BOTEC heeft relaties met betrouwbare Nederlandse beleggers. Wij leggen uw huisvestingsplan voor aan ons netwerk, waarna de belegger een aanbieding doet. Op die manier biedt BOTEC u de mogelijkheid de bedrijfshal te huren, met of zonder koopoptie.

Contact
Vragen over de financieringsmogelijkheden? Of bent u als belegger geïnteresseerd in onze bedrijfsruimtes als beleggingsobject? Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk bent u ook op ons kantoor in Nunspeet welkom! Neem contact op.