Uw BOTEC bedrijfshal onderhouden?

BOTEC: ook voor onderhoud van uw bedrijfspand


Ervaren

Meer dan 175 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Onderhoud

Een nieuwe bedrijfshal realiseren houdt ook in dat onderhoud en service noodzakelijk zijn. Om uw vastgoed in optimale conditie te houden, regelen wij ook de service- en onderhoudsbeurten.

Met u als klant spreekt BOTEC een contract af als het gaat om service en onderhoud, waardoor u weet welke financiële en praktische consequenties dat heeft.

Contracten
Met zo’n onderhouds- en servicecontract blijft uw bedrijfshal in optimale conditie. Wat doen we precies? We maken regelmatig het dak en de lichtstraten schoon, zorgen voor de jaarlijkse dak- en gevelinspectie en repareren schades waar nodig.

Continuïteit
Voor onze klanten is continuïteit van groot belang. De business in de bedrijfshal moet eigenlijk altijd door kunnen draaien. Daar hebben we meteen een bijkomend voordeel te pakken van zo’n service- en onderhoudscontract. BOTEC zorgt voor een schoon, representatief en veilig bedrijfspand. Daar kunt u mee voor de dag komen!

Spijkers met koppen
Meer weten over de voorwaarden van zo’n contract? Zullen we dan nu meteen maar een afspraak maken? Bel of mail ons, wij ontmoeten u graag!