Uw BOTEC Bedrijfsruimte onderhouden?

BOTEC: ook voor onderhoud van uw bedrijfspand


Ervaren

Meer dan 195 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Onderhoud

Bouwen is één, goed onderhoud is twee. BOTEC levert ook onderhoudscontracten bij de door ons opgeleverde bedrijfsruimtes met kantoren.

Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van hoogwaardig onderhoud en maatwerk-service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!

Onderhouds- en servicecontracten
In onze onderhouds- en servicecontracten zitten allerlei zaken die uw bedrijfshuisvesting goed doen. Denk daarbij aan het regelmatig schoonhouden van het dak, jaarlijkse dak- en gevelinspecties, het repareren van schades en het reinigen van de aanwezige lichtstraten. Juist door goed onderhoud behoudt uw vastgoed zijn waarde.

Continuïteit
De andere meerwaarde van een onderhouds- of servicecontract is dat u altijd kunt rekenen op continuïteit van uw bedrijfsproces. U kunt zich focussen op uw core business, BOTEC zorgt voor een schoon, representatief en veilig bedrijfspand.

One-stop-shop
Voor een vast bedrag per jaar zeker bent van een schone en veilige bedrijfsruimte. Dat is ook BOTEC: one-stop-shop voor al uw huisvesting! Een afspraak maken?