Het laatste nieuws van en rondom BOTEC

Zomervakantie

In verband met de zomervakantie is BOTEC gesloten van maandag 23 juli t/m vrijdag 10 augustus 2018. Maandag 13 augustus staan wij weer voor u klaar!  

Lees verder
NewPort Rijnmond b.v. te Rotterdam

BOTEC heeft een Design & Build opdracht ontvangen van  NewPort Rijnmond b.v. te Rotterdam. Het gaat om de (her) bouw na brand van een bedrijfsruimte van 3.618 m2 met kantoren te Schiedam.  

Lees verder
Nijburg Industry Group te Sappemeer

Een foto update over de restyling bij Nijburg Industry Group. Er vindt een volledige restyling plaats van de gevels aan de bedrijfspanden van het bedrijvencomplex. Het mooie resultaat wordt al zichtbaar. Wordt vervolgd!

Lees verder
Sanitairkamer te Harderwijk

Botec heeft een Design & Buildopdracht ontvangen van Sanitairkamer te Harderwijk: circa 3000 m2 centraal distributiecentre met kantoren. De voorbereidingen zijn volop in gang.

Lees verder
Kivits te Zoetermeer

BOTEC, de ontwerpende bouwer, heeft voor de 2e keer van het prachtige bedrijf KIVITS een opdracht ontvangen. Het huidige productiebedrijf wordt vergroot van 1500 m2 naar totaal circa 3500 m2 vloeroppervlakte. We zien weer uit naar de fijne samenwerking en naar het resultaat!

Lees verder
Nijburg Industry Group te Sappemeer

Inmiddels is BOTEC ook hard aan de slag bij Nijburg Industry Group te Sappemeer. Er vindt een volledige restyling plaats van de gevels aan de bedrijfspanden van het bedrijvencomplex. Houd ons in de gaten: binnenkort meer met de prachtige resultaten!

Lees verder