Het laatste nieuws van en rondom BOTEC

Start uitbreiding Golden Flame te Almere!
Start uitbreiding Golden Flame te Almere! 800 600 Botec

4 jaar geleden heeft Botec Bedrijfsruimtebouw ruim 4.400 m² gerealiseerd voor Golden Flame. Hier komt nu 2.500 m² opslag bij.

Lees verder
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw 883 1024 Botec

Voor Solum Technology gaan we een nieuw bedrijfspand bouwen in Wieringerwerf. Totaal BVO is 5200 m² verdeeld over productieruimte, opslag en kantoor. Solum Technology is de expert op het gebied van transportrollen, trogframes, trommels en alle mogelijke equipment in en rondom transportsystemen.

Lees verder
Voortgang nieuwbouw Straalbedrijf J.J. van Loo te Hattem
Voortgang nieuwbouw Straalbedrijf J.J. van Loo te Hattem 1024 758 Botec

Op Bedrijvenpark H2O te Hattem bouwt Botec Bedrijfsruimtebouw een nieuw onderkomen voor Straalbedrijf J.J. van Loo. Totaal BVO is 1200 m2.

Lees verder
Bouwupdate Thijssens Packaging Purmerend
Bouwupdate Thijssens Packaging Purmerend 1024 597 Botec

Botec Bedrijfsruimtebouw is Q4 2023 gestart met de nieuwbouw voor opdrachtgever Thijssens Packaging te Purmerend. Inmiddels beginnen te contouren van het pand goed zichtbaar te worden. De opdracht omvat het bedrijfsgebouw met een oppervlakte van ca. 4000 m² en hoogte van ca. 10,60 m1 inclusief 500 m² kantoor op de begane grond. Op de 1e…

Lees verder
Voortgang nieuwbouw 181 te Amsterdam
Voortgang nieuwbouw 181 te Amsterdam 800 481 Botec

Bedrijfsruimte met een bvo van 4000 m². Bestaande uit kantoren, productieruimtes en opslag. Bij deze ontwikkeling staat duurzaamheid centraal en is bij het ontwerp uitgegaan van een volledig zelfvoorzienend pand.

Lees verder
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw 1024 369 Botec

Botec Bedrijfsruimtebouw heeft opdracht ontvangen van de EERSTE LELYSTADSE SCHROOTHANDEL B.V. voor de bouw van een tweede locatie in Lelystad. Totaal zal er 1500 m2 gebouwd worden, bestaande uit kantoren en bedrijfshal. Deze nieuwe locatie zal gebruikt gaan worden voor een nieuw bedrijfsproces wat hier verder verfijnt en ontwikkeld zal worden

Lees verder
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw 917 1024 Botec

We zijn het nieuwe jaar goed gestart! Voor Kozijnservice Nederland B.V. hebben wij de opdracht ontvangen voor de realisatie van showroom met kantoor en productieruimte te Steenwijk. Het betreft 2 panden met een totaal van 3200 m2 bvo. Botec Bedrijfsruimtebouw de ontwerpende bouwer. 15

Lees verder
Sluiting Feestdagen
Sluiting Feestdagen 474 349 Botec

Na een mooi 2023 leggen wij het gereedschap en het kantoorwerk even aan de kant. Namens Botec Bedrijfsruimtebouw wensen wij u hele fijne dagen en een goede jaarwisseling toe. Vanaf maandag 8 januari staan wij weer voor u klaar.

Lees verder
Voortgang nieuwbouw Thijssens Packaging
Voortgang nieuwbouw Thijssens Packaging 1024 768 Botec

18 oktober is Botec Bedrijfsruimtebouw gestart met het bouwrijp maken wat bestaat uit ontzoden en aanbrengen van menggranulaat. Deze werkzaamheden zijn nodig om een ordelijke en veilige bouwplaats te creëren waarna het uitzetten van het gebouw volgt. Daarna is op 30 oktober jongstleden gestart met de heiwerkzaamheden. Jammer is dat het de afgelopen dagen veel geregend heeft.…

Lees verder
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw
Nieuwe opdracht voor Botec Bedrijfsruimtebouw 1024 576 Botec

In opdracht van ChukOost gaan wij nog eind dit jaar starten met fase 1 van in totaal van 5.000 m2 productie, magazijnopslag en kantoor te Wieringerwerf. De bouwvergunning is inmiddels aangevraagd en oplevering staat gepland voor eind Q1 – 2024. Het bedrijf ChukOost recycled kunststof verpakkingen voor diverse doeleinden.

Lees verder