Uw BOTEC loods onderhouden?

BOTEC: ook voor onderhoud van uw loods


Ervaren

Meer dan 175 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Loodsen

Door regelmatig onderhoud blijft uw loods in nieuwstaat. Met een service- en onderhoudscontract bent u verzekerd van altijd representatief vastgoed!

Welke financiële en praktische gevolgen heeft zo’n contract? In een vrijblijvende afspraak maakt u kennis met de inhoud van onze service- en onderhoudscontracten.

Contracten
Een perfecte staat van onderhoud van uw loods maakt dat de waardevastheid hoger is. Met zo’n onderhouds- en servicecontract blijft uw vastgoed in optimale conditie. De inhoud van zo’n contract? Het regelmatig schoonmaken van daken en lichtstraten, het zorgen voor de jaarlijkse dak- en gevelinspectie en het repareren van schades.

Bedrijfszekerheid
De business moet altijd doorgaan, dat is het devies van al onze klanten. Juist dat is hun primaire bedrijfsproces, daar verdienen zij hun geld mee. Zeker in een loods moeten uw medewerkers ook altijd veilig werken. Ook dat is een extra voordeel van zo’n service- en onderhoudscontract. Kortom: BOTEC zorgt voor een schoon, representatief en veilig bedrijfspand.

Meer weten?
Een maatwerk-contract ontvangen hoe uw loods in topconditie blijft? We komen graag bij u langs voor een inventarisatie en kosteninschatting. Direct een afspraak maken?