BOTEC de ontwerpende systeembouwer ook voor u!

BOTEC de ontwerpende bouwer.


Ervaren

Meer dan 195 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Ontwerpen

Zakelijk Nederland is de afgelopen jaren stevig veranderd. Veel bedrijven waren generalist en konden alles. BOTEC kan niet alles, maar wat we doen, doen we goed. Loodsen ontwerpen en bouwen, passend bij uw bedrijfsproces.

BOTEC ontwerpt en bouwt sinds 2002 loodsen voor uiteenlopende doelen. De ene doet dienst als warehouse, de volgende als productielocatie. Hoe werkt dat, het ontwerpen en bouwen van een loods?

Oren
BOTEC is een ontwerpende bouwer. Daarom begint een goed ontwerp met onze oren. Die gebruiken we om goed te luisteren naar uw ideaalplaatje qua design, functionaliteit én kosten. Op die manier kunnen we een ontwerp realiseren wat daar naadloos op aansluit. Bij dat ontwerp zit altijd een prijsopgave. Opvallend aan onze offertes is dat die ook altijd passen bij uw investeringsbudget. Geen schimmig gedoe over meerwerk of niet inzichtelijke prijzen, maar gewoon vanaf het begin 100% duidelijkheid. De ontwerpfase leent zich ook prima voor locatiekeuzeadvies, brandveiligheidstips en de actuele wet- en regelgeving in de nabije omgeving van de loods.

Offerte en contract
De ontwerpfase is bij uitstek geschikt om na te denken over de waardevastheid van uw vastgoed. Wat is de waarde van zo’n beleggingsobject na 10 jaar? BOTEC neemt u daarbij aan de hand. Uiteraard horen ook allerlei formaliteiten thuis in de ontwerpfase: u geeft akkoord op ontwerp en offerte, waarna u een contract krijgt met daarop een vaste prijs. Bij BOTEC doen we namelijk niet aan ongevraagd meerwerk of onverwachte kosten. Zo dekken we uw risico’s 100% af. Goed, genoeg over ontwerp. Aan de slag!

Meer weten?
Nieuwsgierig naar de werkwijze van BOTEC? Uw nieuwe loods ligt binnen handbereik. Een afspraak maken?