Uw bestaande loods renoveren?

BOTEC: bedrijfsloods restylen of nieuwbouw


Ervaren

Meer dan 175 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Loodsen

Uw loods toe aan een totale renovatie? Of meer ruimte nodig, omdat uw werkzaamheden blijven groeien? BOTEC heeft professionals in dienst die graag renoveren, uitbreiden of restylen!

De mogelijkheden bij renovatie zijn eindeloos. Soms zijn er vooral technische aanpassingen nodig, van dingen die u niet ziet. Denk aan nieuwe dakbedekking of isolerende aanpassingen. Juist deze zaken dragen bij aan de verduurzaming van uw loods, waardoor de vastgoedwaarde gelijk blijft of zelfs stijgt.

Meer ruimte
Een andere vorm van waardevermeerdering is uitbreiding of restyling. Meer ruimte is, zeker als uw orderportefeuille groeit, een nuttige en lucratieve investering. De herinrichting van uw entree of het vervangen van de wandbeplating geeft uw pand een luxueuze, vernieuwde uitstraling. Meer waarde, dat zeker, maar ook meer werkplezier en aantrekkingskracht voor nieuwe klanten en bestaande relaties.

Helderheid
BOTEC houdt van helderheid in prijs en dienstverlening. Daarom is de door ons afgegeven prijs ook echt de prijs die u onderaan de uiteindelijke factuur vindt. Geen ongevraagd meerwerk of onverwachte kosten dus! Een keer vrijblijvend doorpraten? Neem contact op voor zo’n afspraak!