Over BOTEC

de ontwerpende bouwer

In 2002 stonden een ervaren professional aan de wieg van BOTEC. Dankzij jarenlange ervaring en netwerk heeft BOTEC sinds de start al meer dan 200 bedrijfspanden, loodsen, en bedrijfshallen ontworpen en gebouwd. Bij BOTEC vindt u zowel ontwerp, realisatie, renovatie en service en onderhoud onder 1 dak.

SYSTEEMBOUW

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Sinds 2002 is onze visie in één zin samen te vatten: zo efficiënt mogelijk een functioneel en duurzaam kwaliteitsgebouw realiseren voor onze klanten. Wat ons kenmerkt? Wij zijn een ontwerpende utiliteitsbouwer, met de specialisatie in bedrijfsruimtes met kantoor, bedrijfshallen en loodsen.

ERVARING

Meer dan 195 gebouwen gerealiseerd

Bouwen met BOTEC betekent samenwerken met een ervaren bouwpartner. Wij hebben sinds 2002 al meer dan 195 bedrijfsruimtes gerealiseerd. Duurzaam, met hoge kwaliteit en waardevast. Bijkomend voordeel: door onze manier van werken loopt u geen enkel risico. Bekijk onze gerealiseerde projecten om de toegevoegde waarde van een ontwerpende bouwer te zien.

LAGE PRIJS

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

Iedere bouw is een proces van keuzes maken. BOTEC adviseert u over de allerbeste keuzes in zo’n traject. Uitgangspunt voor al onze projecten is uw bedrijfsproces. De bedrijfsruimte, bedrijfshal of loods die wij realiseren, bouwen wij als maatwerk om uw bedrijfsproces heen. U kunt niet zonder en tegelijk wilt u niet onnodig veel investeren in huisvesting. Samenwerken met BOTEC betekent het ontwerp en de realisatie van de meeste m² voor de scherpste prijs.