Het laatste nieuws van en rondom Botec

Feestelijke start bouw babymelkpoederfabriek

Feestelijke start bouw babymelkpoederfabriek 580 375 Botec

Feestelijke start bouw babymelkpoederfabriek Oranje Nutrition op het IBF in Heerenveen

Op het Internationaal Bedrijventerrein Friesland start BOTEC Bedrijfsruimtebouw donderdag 8 oktober met de bouw van de babymelkpoederfabriek Oranje Nutrition, een puur Hollands bedrijf. Het is in kort tijdsbestek het derde zuivelproductiebedrijf op het IBF in Heerenveen op een zichtlocatie langs de A7.   

Het heien van de eerste paal van de zuivelproducent is om klokslag 2 uur. De gedeputeerde van de provincie Friesland en het college van burgemeester en wethouders van Heerenveen vervullen gezamenlijk een rol bij deze feestelijke gebeurtenis onder het motto: alleen kun je sneller, samen kom je verder!

De babymelkpoederfabriek Oranje Nutrition beslaat een totale oppervlakte van  8.000 m2 op de hoek van Mars en Icarus. De bedrijfshal is 7.000 m2 en de kantoren en het laboratorium 1.000 m2. De doelstelling is dat de fabriek medio het 3e kwartaal van 2016 operationeel is.

BOTEC Bedrijfsruimtebouw uit Nunspeet is verantwoordelijk voor de bouw van de babymelkpoederfabriek. Deze ontwerpende utiliteitsbouwer een internationaal opererend bouwbedrijf en is gespecialiseerd in ontwerpen, bouwen, onderhoud en renovatie van bedrijfsruimten met kantoor, bedrijfshallen en loodsen.

U bent van harte uitgenodigd bij deze feestelijke start aanwezig te zijn.