Werkwijze

Werkwijze

Een nieuwe bedrijfsruimte bouwen doet geen ondernemer zo even tussendoor. Dat is een zorgvuldig proces, waarin u belangrijke keuzes maakt. Keuzes die uw bedrijf vooruit helpen, die groei mogelijk maken. U zoekt een partij die dat begrijpt, een sparringpartner. BOTEC, aangenaam.

Hoe gaan we te werk? Ons vertrekpunt is altijd veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs, in een korte tijd. De doorlooptijd van onze projecten is van ontwerp tot oplevering 6 maanden. In die tijd realiseren we een bedrijfsruimteloods of bedrijfshal die representatief, functioneel, duurzaam en waardevast is. Waar ook ter wereld, BOTEC bouwt ook bedrijfsruimte buiten de landsgrenzen.

Ontwerpende bouwer
BOTEC is een ontwerpende bouwer. Dat betekent zoveel als dat u bij ons bedrijfsvastgoed krijgt wat past in uw wensenplaatje. Onze ontwerpers tekenen het pand conform uw smaak en wensen, waarbij we ook rekenen met uw maximumbudget. Na de ontwerp- en offertefase stellen we een contract op, wat we samen met u ondertekenen. In dat contract staan glashard de afspraken over planning en prijs genoemd. BOTEC staat synoniem voor afspraak is afspraak.

Eigen mensen
Ontwerpend bouwen houdt ook in dat BOTEC bedrijfsruimtes bouwt. Met een team BOTEC-professionals hebben we sinds 2002 al meer dan 195 projecten gerealiseerd. Vaak is dat nieuwbouw, maar BOTEC biedt ook renovatie, restyling en service en onderhoud. Eigenlijk is BOTEC een one-stop-shop-concept voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Wat dat kost? Vraag een offerte aan!

Geen risico’s
BOTEC werkt professioneel. Dat betekent geen risico’s voor u als ondernemer. Uw primaire proces is leidend, wij zorgen (letterlijk) daaromheen voor een stuk maatwerk qua bedrijfshuisvesting. Meer weten? Dan is het tijd om een afspraak te maken. Bel of mail BOTEC nu:  0341 26 46 56  info@botec.nl