Uw bestaande hal renoveren?

BOTEC: bedrijfshal bouwen of restylen


Ervaren

Meer dan 175 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Renoveren

Een metamorfose realiseren voor uw bedrijfshal zonder al te grote ingrepen? BOTEC maakt zich niet alleen sterk voor nieuwbouw bedrijfshallen, maar ook voor renovatie, uitbreiding en restyling.

Ook bij een renovatie, uitbreiding of restyling is zekerheid van groot belang, zodat uw risico’s gedekt zijn. Daarom werken we met heldere afspraken qua prijs en planning, die we vastleggen in een contract. Zekerheid voor alles!

Waardevermeerdering
Als koper of verhuurder van een bestaande bedrijfshal heeft u wellicht aanvullende huisvestigingswensen. Soms is een totale make-over nodig of moet er meer ruimte komen voor bepaalde machines. Dit soort investeringen staan nooit op zichzelf: ze vergroten de waarde van uw vastgoed. Niet alleen op financieel gebied, maar ook op het vlak van werkplezier en uitstraling. Meer weten over de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde renovatieprojecten.

Actie!
Iedere bedrijfshal is een mogelijk renovatie- of restylingsobject voor BOTEC. Met een aantal kleine ingrepen kunt u een compleet andere uitstraling realiseren. Denk aan het vervangen van de wandbeplating of een grondige schoonmaak- en verfbeurt van de totale bedrijfshal. Direct afspreken? Bel of mail met BOTEC voor een afspraak!