Nieuw kantoor ontwerpen?

BOTEC: bedrijfsruimtes bouwen of renoveren


Ervaren

Meer dan 195 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Ontwerpen

Zakendoen met BOTEC is zakendoen met een totaalbouwer. Van ontwerp tot locatiekeuze en van realisatie tot service en onderhoud.

Wat doen we in de ontwerpfase van een bedrijfsruimte met kantoor? We ontwerpen bedrijfshuisvesting die uw bedrijfsproces optimaal laat functioneren.

Wensen klant centraal
De ontwerpfase begint met luisteren naar uw wensen. Op basis van uw wensen maken we bij BOTEC een ontwerp en een offerte, die matcht met uw wensen en investeringsbudget. BOTEC is maatwerk! Iedere bedrijfsruimte heeft zijn eigen architectonische ontwerp, een ontwerp wat functioneel en kostenefficiënt te bouwen is. In deze fase krijgt u tevens advies over de locatiekeuze, tips rondom brandveiligheid en wet- en regelgeving in uw vestigingsgemeente. In de ontwerpfase krijgt u ook advies over waardevast bouwen, zodat uw investering ook een interessant beleggingsobject is voor de toekomst.

Offerte en contract
Na akkoord op ontwerp en offerte krijgt u een contract met daarop de vaste prijs. Geen meerwerk of onverwachte kosten, maar afspraak is afspraak. Daarmee zijn al uw risico’s gedekt. Nu eerst: handen uit de mouwen en bouwen!

Meer weten?
Bent u benieuwd hoe wij als ontwerpende bouwer te werk gaan? Wij luisteren graag naar uw huisvestingswensen als het gaat om uw bedrijfsgebouw. Een afspraak maken?