BOTEC de ontwerpende systeembouwer ook voor u!

BOTEC de ontwerpende bouwer.


Ervaren

Meer dan 195 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Ontwerpen

Hoe werkt dat, zakendoen met BOTEC? Wij zorgen voor een duidelijk bedrijfshalontwerp, waarin uw wensen vertaald zijn. En: u bouwt zonder risico, omdat afspraak keihard afspraak is.

Onze klanten voor een bedrijfshal zoeken vooral ruimte voor hun primaire proces. Dat kan zijn productiewerk, een distributiecentrum of een groothandel. Stuk voor stuk klanten waar representativiteit, ruimte en kosten hand in hand gaan!

Wensen klant centraal
Uw wensen en eisen zijn leidend in het ontwerpproces voor uw bedrijfshal. Met dat ontwerp in de hand maken we een passende offerte, die aansluit bij uw financiële ruimte. Ook daarmee levert BOTEC maatwerk. Eenheidsworst past niet bij ons. Iedere bedrijfshal krijgt zijn eigen architectonische ontwerp. Bij dat ontwerp adviseren we u meteen over de te kiezen locatie en krijgt u allerhande tips over brandveiligheid en actuele wet- en regelgeving. Voor wat betreft de toekomst: in de ontwerpfase denken we mee over waardevast bouwen Daarmee stelt u uw investering veilig als beleggingsobject.

Offerte en contract
Om onduidelijkheden te voorkomen, werkt BOTEC met een duidelijk contract. Na akkoord op het ontwerp en de offerte vindt u op het contract de afgesproken prijs. BOTEC komt, ongevraagd, niet met meerwerk of onverwachte kosten. Op die manier dekken we uw risico’s af. Na de ontwerpfase gaat de schop de grond in: bouwen!

Meer weten?
En, zullen we afspreken om uw wensen voor een nieuwe bedrijfshal door te nemen? Maak direct een afspraak of vraag een offerte aan!