Een royale loods bouwen?

Loodsenbouw is een vak. Ons vak.


Ervaren

Meer dan 175 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Bouwen

BOTEC gaat aan de slag. Met man en macht werken we aan de realisatie van uw loods. Het tijdspad? In 6 maanden gaan we van ontwerp tot en met oplevering.

Een loods bouwen met BOTEC betekent vooral zorgeloos bouwen. Wij nemen u alles uit handen, van vergunningsaanvraag tot en met het inrichten van de buitenruimte. De opdrachten voor onze klanten voeren we grotendeels uit met eigen mensen. Daarnaast voeren we een aantal onderdelen in het realisatieproces uit met zorgvuldig geselecteerde bouwpartners. Zo kunnen we blijvend kwaliteit borgen. Benieuwd naar onze referentieprojecten?

BOTEC deelt het bouwtraject op in een aantal fases:

  1. Dankzij een grondige voorbereiding van tekeningen, constructies en berekeningen kunnen we direct na de binnenkomst van de vergunning ‘los’
  2. BOTEC begeleidt de totale bouw, dus inclusief vergunningsaanvraag!
  3. BOTEC’s projectleider is voor u te allen tijde aanspreekpunt. Zijn rol? De bouwplanning strak houden en u op de hoogte houden van de vorderingen

Uw loods opgeleverd? Nodig uw relaties uit om uw nieuwe locatie te komen bewonderen. Blijft het voor u alleen nog bij dromen? Bel of mail ons voor een afspraak, wij helpen graag uw droom realiseren!