Te weinig parkeerruimte?

BOTEC: ontwerpt een passende parkeeroplossing


Ervaren

Meer dan 175 gebouwen gerealiseerd

Van groot tot klein, BOTEC heeft jarenlange ervaring in het bouwen van duurzame kwaliteitsgebouwen.


Lage prijs

Veel bedrijfshuisvesting voor een lage prijs

BOTEC is specialist in het ontwerpen en realiseren van de meeste m2 voor de scherpste prijs.


Systeembouw

Ontwerpende bouwer voor bedrijfshuisvesting

Een geïntegreerd bouwproces zorgt voor een korte doorlooptijd: in 6 maanden van ontwerp tot oplevering.

Ontwerpen

150 tot 500 extra parkeerplaatsen in vier maanden tijd. Dat is de parkeermogelijkheid die BOTEC kan realiseren. Als ontwerpende bouwer zijn we sterk in het leveren van een totaalconcept. Uw voordeel? Van ontwerp tot oplevering alles in één hand!

Een doordachte parkeermogelijkheid zetten we niet ‘even’ neer. BOTEC knipt het traject van niets tot parkeerdek in meerdere stukken:

  1. Ontwerpen van het parkeerdek
  2. Bouwen van het parkeerdek
  3. Service en onderhoud in en om het parkeerdek

Inventarisatie
Een duurzaam parkeerdek die past bij uw wensen begint met een grondige inventarisatie. Samen met u brengen we de parkeerproblemen in kaart, kijken naar uw budget, zorgen voor een strakke planning en last but not least laten we uw persoonlijke smaak terugkomen in het parkeerdek-ontwerp. BOTEC is een ontwerpende bouwer, wat betekent dat wij ook het ontwerp van uw parkeerdek voor onze rekening nemen. Vandaar die inventarisatie!

Waardevast
Tijdens de ontwerpfase komt ook altijd de waardevastheid van parkeerdekken ter sprake. Wat ‘doet’ zo’n parkeerdek over 10 jaar? Hoe zorgt u voor een gezonde financiering? Ook voor die vragen is BOTEC uw gesprekspartner. In de ontwerpfase maken we ook harde afspraken met elkaar. Na uw akkoord op ontwerp en offerte krijgt u een contract. Onze stelregel is dat de prijs op het contract tevens de totaalprijs is voor uw parkeerdek. Waarom? BOTEC dekt de risico’s voor u als klant 100% af, door het principe afspraak is afspraak te hanteren. Wanneer bouwen wij uw parkeerdek?

Parkeerproblemen oplossen?
Met ons innovatieve concept binnen 6 maanden uw parkeerproblemen oplossen? Bel ons voor een afspraak! Direct een offerte opvragen? Die zit binnen 1 dag in uw mail.

Bekijk de presentaties van het bouwconcept:

Videopresentatie 1

Videopresentatie 2