Het laatste nieuws van en rondom Botec

Verpakkingsspecialist Krabbendam opent eigen ‘kado’ op Kleine Vink

Verpakkingsspecialist Krabbendam opent eigen ‘kado’ op Kleine Vink 696 464 Botec

Als eerste van alle bedrijven op de Kleine Vink heeft de specialist Krabbendam in verpakkingen op 17 juli hun nieuwe eigen pand mogen openen.

Directeur Dave Krabbendam liet het lint, een specialiteit van het bedrijf, open knippen door zijn eigen dochter en wethouder Jan Willem Schuurman. Krabbendam heeft langs de A20 een pand neer laten zetten wat lijkt op een groot kado.

Veel bedrijven uit de buurt, pers en de VION (VerenIging van Ondernemers in Nieuwerkerk) waren aanwezig bij de feestelijke opening. De Kleine Vink is tot een bedrijfsterrein gemaakt nadat eerder ontwikkeling tot sportterreinen niet lukte. Om de financiële lasten te verlagen is het gebied nu bedrijfsterrein.

Krabbendam is de eerste die hier een pand mag openen en dankte tijdens zijn toespraak het team, de bouwers en de gemeente om het pand op deze manier voor elkaar te krijgen. Krabbendam Verpakkingen is een soort van jongensdroom tot bedrijf geworden, CEO Dave is van spelletjes spelen actief aan de slag gegaam om een bedrijf te starten met het idee dat het hem wel zou gaan lukken. Tot nu toe lijkt hij hierin wel geslaagd met de opening van het bedrijfspand in de vorm van een kado.

Wethouder Economie van de gemeente Zuidplas, Jan Willem Schuurman, haalde aan dat er naast made in China ook Made in Zuidplas bestaat. In ieder huishouden komt er wel een verpakking van Krabbendam voor en dat maakt hem trots. Nadat Krabbendam met zijn dochter en wethouder Schuurman het lint hadden doorgeknipt was het nieuwe pand voor open verklaard.

Krabbendam is een leverancier als groothandel aan bedrijven en maakt verpakkingen. In de showroom staan ook duizenden soorten van lintjes. “het zijn wel rollen van bijvoorbeeld 250 of 500 meter, detailhandel van een metertje lint doen we niet aan” legt Dave Krabbendam uit.